Finn Diamonds Info

Finn Diamonds timanttitalona

 

Timanttitukku

Finn Diamonds on timanttitukku ammattilaisille. Tarjoamme timanttejamme suomalaisille korualan ammattilaisille ja opiskelijoille. Pitkä kokemuksemme suomalaisesta kultasepänalasta kaikilla kaupan tasoilla on antanut meille hyvän tietopohjan timanttikaupan vaatimuksista ja tarpeista. Finn Diamonds on osa Suokko Groupia.

 

Timanttikauppa on luottamuskauppaa

Timanttikauppaa on sanottu luottamuskaupaksi. Luottamus vain turvallisuuden tunteeen välttämättämättömyyden vuoksi on mielestämme väärää luottamusta. Me luotamme kansainvälisten timanttitutkintojen, oman timanttilaboratoriomme ja timanttikaupan kokemuksen antamaan oikeaan tietoon.


Henkilökuntaamme kuuluu kaksi diplomitutkinnon suorittanutta gemmologia. Brittiläinen GEM-A:n gemmologidiplomi on myönnetty Teija Suokolle (FGA) ja minulle myönnettiin amerikkalaisen Gemological Institute of American (GIA) Graduate Gemologist diplomi. Koska brittiläinen tutkinto on keskittynyt enemmän värikiviin kuin timantteihin, Teija Suokko on täydentänyt opiskeluaan GIA:n timanttikursseilla.

 

Henkilökuntaamme kuuluu lisäksi kaksi jalokivikaupan asiantuntijadiplomin (AJP, GIA) saanutta henkilöä. Panostamme voimakkaasti jatkuvaan ammattitaitomme ylläpitoon.

 

Tutkimuslaboratoriomme on huippuvarusteltu. Tutkimusvälineitämme ovat mm. Suomen ainoa Helium Polish timanttiskanneri ja samoin ainutlaatuinen D-scope steromikroskooppi. Laboratoriomme tutkimuslaitteista ja toiminnastamme lisää Finn Diamonds artikkeleissa.

 

Ainutlaatuinen ostajan turva

Kun korunostajana tiedät timanttisi tulleen meitä, voit onnitella itseäsi: timanttisi on varmasti sitä mitä sen on luvattu olleen. Pidämme kirjaa kaikista kaupoistamme ja voit aina ottaa meihin yhteyttä jos epäilet timanttisi todellista laatua tai alkuperää.

FinnDiamonds on 100% sitoututunut Kimberlyn sopimukseen joka estää konfliktimanttien kaupan koko Euroopassa useimmissa muissa maailman maissa.

 

 

Iiro Suokko,

GG GIA, Graduate Gemologist, Gemological Institute of America

Kultaseppä

Toimitusjohtaja Finn Diamonds

SUOKKO GROUP