Ladattavat ohjelmat

Lataukset

 

Voit luottaa kaikkiin tälle sivulle keräämiimme latauksiin. Jotkut näistä ovat käyttämiemme ammattimaisten työkalujen kevennettyjä ilmaisia versioita, jotkut tulevat olemaan  kevyempää timanttiaiheista oheismateriaalia. Octonus ja Sarin yhtiöiden timantit kolmiuloitteisesti näyttävät ohjelmat voivat antaa sinulle lisäinformaatiota timantin luonteesta.

 

 

 

GemAdviser

 

OctoNus valmistaa maailman parhaat työkalut timantin kolmiuloitteeseen kuvantamiseen. Heidän tuotteittaan käytetään hiomoissa optimoidessa hionnan yksityiskohtia. OctoNusin GemAdviser on suunnattu kuluttajille ja on täysin ilmainen käyttää. Finn Diamonds suosittelee Gem Adviserin lataamista ja käyttöä timanttien vertailussa. Ohjelman avulla voi virtuaalisesti nähdä timantin ulkonäön ja arvioida laatua. Suuri osa Finn Diamondsin timanteista on skannattu ja tuotu ladattavaksi GemAdviseriin  sopivaksi tiedostoksi.

GemAdviser  on kevennetty  versio Octonuksen DiamCalc ohjelmasta joka ensimmäisenä mahdollisti timantin virtuaalisen kolmiuloitteisen tutkimuksen kaikille timanteista kiinnostuneille. DiamCalcin toiminnaltaan rajoitettu kokeiluversio on myös ladattavissa Octonus.com kotisivuilta. Timanttiammattilaiselle DiamCalc on verraton apu syventää osaamista hionnan merkityksestä.

 

Siirry GemAdviser lataussivulle
 

 

 

Sarin Web Viewer

 


sarin viewerSarin Technologies on suurin timanttihiomojen 3D kuvantamisen käyttämä laitetoimittaja. Heidän 3D Viewer on monipuolinen timantin hionnan laadun havainnollistaja. Osa Finn Diamondisin sivuilla esitellyistä timanteista on kuvannettu Sarin skannerilla. Sarinin tuottaman tiedoston voi lukea Sarin Viewerillä.

 

Siirry Sarin Web Viewer lataussivulle
 
 

 

 

Untitled Document