Finn Diamonds käyttöopas

 

 

Finn Diamonds käyttöopas

 

Finn Diamonds kotisivut on rakennettu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.Timantit aiheena voi olla sinulle uutta ja samalla sivujemme käyttönapit ja niiden tarkoitus voi samalla olla hieman epäselvää. Saamamme palautteen perusteella kokoamme tänne joukon ohjeita ja vihjeitä helpon käytettävyyden saavuttamiseksi.

 

Miksi en näe timanttien hintoja? Timanttien hinnat näkyvät vain rekisteröityneille käyttäjille joiden tili on aktivoitu. Rekisteröidy Finn Diamonds käyttäjäksi, aktivointimme jälkeen sinulle tulee uusi sähköposti tilisi aktivoinnista. Myönnämme sinulle rajoituksi ajaksi laajennetun käyttöoikeuden sivustoomme ja hinnat avautuvat. Vain korualan yritykset rekisteröidään käyt

 

Miten saan lisää aikaa käyttöoikeuteen? Käyttöoikeuden loputtua lähetämme sinulle sähköpostia jossa on linkki uuden jakson aktivoimiseksi. Vastaa viestiin ja saat lisäaikaa.

 

Paljonko palvelu maksaa? Finn Diamonds on kaikille ilmainen palvelu.

 

Miksi aktivointia tarvitaan? Finn Diamonds on ensisijaisesti ammattilaisille suunnattu työkalu timanttien valitsemiseen. Ammattilaisten kesken erilaiset sopimukset ovat normaaliin liiketoimintaan kuuluvia immateriaalioikeuksia. Rekisteröityneet käyttäjät saavat lisäoikeuksia.

 

Jos en osaa käyttää sivuja? Ota yhteyttä lähimpään myyjäämme. Hän kertoo mielellään miten navigoit sivuillamme.